Nem a tökéletesség ábrázolása a célunk, hanem az elmúló pillanat legelőnyösebb megörőkítése. Egy mosoly, egy kacsintás, egy könnycsepp több lehet bármely "művi" beavatkozásnál.
Mi, a Fotozlak Fotó és Videóstúdiónál mindig odafigyelünk párjainkra. Amellett, hogy a mai kor esküvői fotós és videós elvárásainak megfelelően dolgozunk, fontosnak tartjuk a hagyományokat. Szolgáltatásunk is eszerint lett kialakítva.

Figyeljük ügyfeleink kívánságait.


Mint a barátotok érkezünk a Nagy napra! Nem számít, hogy hány esküvőn vagyunk túl - a Ti napotokon számunkra kivételesek vagytok és csak rátok figyelünk.
Egy esküvői fotó vagy videó sokkal intenzívebben képes megragadni a nagy nap érzelmeit. Ez az ami vezet minket. Eddig számos emléket örökítettünk meg egész Magyarország területén.

Köszönjük, hogy ellátogattál honlapunkra! Tekints meg esküvői fotósorozatunkat, filmjeinket és amennyiben munkánk elnyerte tetszéseteket illetve kérdésetek van, bátran keressetek fel minket!

A LÉNYEG AZ ŐSZINTESÉGBEN REJLIK!


Stúdiónk Tatán található. Belföldön és külföldön egyaránt vállalunk fotózásokat és kisfilmek készítését. Fő profilunk az esküvők valamint céges rendezvények megörőkítése. Vállalati családi napokra, önálló fotós programmal állunk megrendelőink szolgálatára.

ISTVÁN
(fotós)
CECÍLIA
(fotós)
ZOLTÁN
(filmkészítő, vágó)