Esküvő fotózás és videózás árai: • M-es csomag

  Szabadtéri kreatív és beállított képek készítése, szertartások megörökítése. A kreatív fotózás minimum 1,5-2 órát vesz igénybe. Több külső helyszínen is készülnek fotók a kreatív fotózás alatt. Az eseményeken készült összes feldolgozott NAGYFELBONTÁSÚ kép átadása DVD lemezen, előhívatásra alkalmas méretben és minőségben (kb: 250 -300 db ). Plusz 50 db 10x15-ös papírkép ( általad választott )
  Ára: 80.000 Ft
 • L-es csomag

  Előkészületek (sminkelés, öltözködés) fotózása.
  Szabadtéri kreatív és beállított képek készítése, szertartások megörökítése. Csoportképek, násznép fotózása vacsora kezdetéig. A kreatív fotózás minimum 1,5-2 órát vesz igénybe. Több külső helyszínen is készülnek fotók a kreatív fotózás alatt. Az eseményeken készült összes feldolgozott NAGYFELBONTÁSÚ kép átadása DVD lemezen, előhívatásra alkalmas méretben és minőségben (kb: 500 -550 db ). Plusz 70 db 10x15-ös papírkép ( általad választott )
  Ára: 120.000 Ft
 • Xl-es csomag ( Komplett esküvői fotózás, (előkészületektől-hajnalig )

  Előkészületek (sminkelés, öltözködés) fotózása. Szabadtéri kreatív és beállított képek készítése, szertartások megörökítése. A kreatív fotózás minimum 1,5-2 órát vesz igénybe. Több külső helyszínen is készülnek fotók a kreatív fotózás alatt. Lakodalom fotózása hajnal 1-ig. (csoportképek, násznép, játékok, gyertyafénykeringő, menyasszonytánc stb.) Az eseményeken készült összes feldolgozott NAGYFELBONTÁSÚ kép átadása DVD lemezen, előhívatásra alkalmas méretben és minőségben (kb: 800 -1000 db ). Plusz 100 db 10x15-ös papírkép ( általad választott )
  Ára: 150.000 Ft
 • Extra csomag  FOTÓ és VIDEÓ
  ( Komplett esküvői fotózás és videó készítése, előkészületektől-hajnalig ).

  FOTÓ:
  Előkészületek (sminkelés, öltözködés) fotózása. Szabadtéri kreatív és beállított képek készítése, szertartások megörökítése. A kreatív fotózás minimum 1,5-2 órát vesz igénybe. Több külső helyszínen is készülnek fotók a kreatív fotózás alatt. Lakodalom fotózása hajnal 1-ig. (csoportképek, násznép, játékok, gyertyafénykeringő, menyasszonytánc stb.) Az eseményeken készült összes feldolgozott NAGYFELBONTÁSÚ kép átadása DVD lemezen, előhívatásra alkalmas méretben és minőségben (kb: 800 -1000 db ).

  VIDEÓ:
  Az egész napot átfogó esküvői film készítése FULL HD minőségben.( 40-60 perc )A film hosszúsága a személyes igények figyelembe vételével történik. Plusz 2-3 perces " Trailer " előzetes kisfilmet adunk mellé.

  Ára: 230.000 Ft
 • Kreatív és beállított fotózás külön napon. ( Nem az esküvő napján! Kizárólag esküvői csomaggal együtt )

  FONTOS! Ezt a lehetőséget kizárólag csak az L-es és az XL-es csomagjainkkal együtt lehet igénybe venni! A választott csomagban található kreatív fotózást az esküvő napjától eltérően egy másik napon készítjük el.
  Szabadtéri kreatív és beállított képek készítése. A kreatív fotózás maximum 3 órát vesz igénybe. Több külső helyszínen is készülnek fotók a kreatív fotózás alatt.
  Ára: Tata és vonzáskörzetében 30.000 Ft. Más esetben egyéni megbeszélés alapján
 • Fotókönyv- Fine Art album

  Mit kell tudni a Fine Art albumokról?
  Elegáns megjelenésű könyv a fotókönyv. A könyv lapja 200 micron vastag karton, melyre vegyszeres eljárással előhívott fényképeket kasíroznak. Az oldalak 180 fokban azaz síkban kinyílnak, ezáltal a dupla oldalak is élvezhetőek. Egy oldalra 1-2-3, de esetenként több kép is kerülhet. Nem elhanyagolható a panoráma kép, mikor egy kép 2 teljes oldalt is elfoglal.
  Többféle borítóval rendelhető. A fotók felülete lehet matt, selyemfényű, fényes, metál, illetve UV lakkal ellátott. Kétféle méretet tudunk biztosítani:  20X20, 30X30, oldalszámok tekintetében  20, 25, 30, és 40 oldalas terjedelemben rendelhető.

  Ha te is szeretnél fotókőnyvet kérd az aktuális ajánlatunkat!

  Kinek ajánljuk? Erről bőveben olvashattok a Blogban.

 

 

Időpont lefoglalása: A választott csomag 20 %-a mely a végösszegből levonásra kerül .

Kiszállási díj: Tatán ingyenes, minden más esetben 80Ft/km.

Áraink forintban értendők ( HUF ) és tartalmazzák az ÁFA-t

Esküvői kisokos:

Kérdések-Válaszok

K : Fotókönyvet szeretnénk, van rá lehetőség?
V : Igen, nálunk is megtalálható a fotókönyv. Több méretben is, kérd az aktuális ajánatunkat.

K : Mikor és milyen formátumban kapjuk meg a képeket?
V : Az esküvötőket követöen 6 hét múlva készülünk el a képekkel. Digitálisan nagy felbontású JPG fáljként adjuk át és igényszerint 10x15-ös papírképként.


K : Mennyi időt vesz igénybe a kreatív fotózás?
V : Minimum 1,5-2 óra szükséges a képek elkészítéséhez. Fontos, hogy a nagy napotok tervezésénél ezt szem előtt tartsátok. Ha a fotózási helyszínek közt nagyobb távolságot kell megetenni, akkor azt plusz időnek számoljátok.

K : Esőnap esetén hol készülnek el a szabadtéri fotók?
V : Több lehetőség is van esős napra. Ha Tata környékén tartjátok az esküvőtöket, akkor szívesen ajánlunk belső helyszíneket. Amennyiben Tatától távol tervezitek esküvőtöket, örömmel fogadjuk ha ebben segítetek. Fontos, hogy ha engedély-esetleg térítésköteles a helyszín akkor azt nektek kell elintézni, illetve anyagilag rendezni.

K : Hogyan foglalhatunk le benneteket?
V : Személyesen, de akár utalással is tudod rendezni a foglaló összegét.

K : Mennnyi a fogaló összege?
V : A foglaló összege a választott csomag 20 %-a mely összeg a végösszegből levonásra kerül.

K : Ha más fotóst választok, visszakapom a foglalót ?
V : A foglalástól számított 72 órán belül lépsz vissza, akkor van rá mód, más esetben nincs rá lehetőség!

K : Mikor kell rendezni a végösszeget?
V : Az esküvőt követően 6 hét elteltével a digitális kép átadáskor kell rendezni a fentmaradt összeget.


K : Számoltok fel kiszállási díjat?
V : Tata területén nem! Minden más esetben 80 Ft/ Km a kiszállási díjunk belföldön. A megtett utat a Google útvonaltervezőjével számoljuk ki. Külföldi kiszállási díj egyéni ajánlat alapján történik.

K : Megkapjuk a nyersanyagot?
V : Nem! A nyersanyag közel sem nevezhető kész fotónak, mivel félkész terméket nem adunk ki a kezünkből, így a nyersanyagot sem adjuk át.

K : Hajnalig tartó fotózást rendeltem tőletek, kell-e szállást biztosítanom?
V : Amennyiben az esküvőtőket Tatától több mint 70 Km-re tartjátok, abban esetben valószínűleg igen, de ez sok esetben változhat. Ezért erre a kérdésre biztosan válaszolni csak az esküvő címének ismerete alapján tudunk.

K : Harmadik fél felhasználhatja reklám vagy más üzleti célokra a fotókat?
V : Kizárólag csak a szerzők, azaz a mi engedélyünkkel.